Varmegenvinding

Ventilationsanlæg fra BilligVentilation har varme genvinding. Det betyder, at du ikke bare skifter luften ud. Du laver også en besparelse på varmeregningen, fordi du genanvender varmeenergien i stedet for at smide den ud i det fri. Det giver dog et mindre tillæg på elregningen, da varmegenvindingsanlægget er el-drevet.

Ved et ventilationsanlæg genanvendes den “gamle” luft til at varme den friske luft op med. Et varmegenvindingsanlæg genvinder op til 80-92 % af varmen, således at du laver en besparelse på varmeregningen i forhold til at åbne vinduer og døre (naturlig ventilation).

Overhold kravene

Kravene til ventilationsanlæg og reduktionen af energiforbrug bliver skarpere og skarpere, og er derfor skarpere end nogensinde.

Vi holder os opdateret og kender derfor kravene, og udvikler vores løsninger hele tiden, således at du har mulighed for at integrere den bedste og mest nødvendige ventilation til din bolig.

 • Med et ventilationsanlæg får du en sund bolig, og således undgår du fugt som kan skade dit hus, med fx skimmelsvamp. Det er ikke altid at man kan mærke at huset er fugtigt.
 • Vores ventilationsanlæg har en temperaturvirkningsgrad op til 92%. Det betyder at op til 92% af varmeenergien i luften som vi suger ud fra huset igennem ventilerne, bliver udnyttet til at varme indblæsningsluften op med
 • Med et ventilationsanlæg oplever du ikke træk
 • Med vores løsning, får du et lydløst ventilationssystem. Vi står inde for at ventilationen skal ikke høres, men den skal mærkes på indeklimaet.

Vi vil gerne lave et uforpligtende tilbud til dig på en ventilations pakkeløsning.

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend rabatkode