Systemair ventilation

Om Systemair

Systemair A/S er et datterselskab i den globale Systemair-koncern med hovedsæde i Sverige. Systemair er en førende ventilationsproducent med omkring 4.800 medarbejdere på verdensplan – heraf ca. 200 i Hasselager, syd for Aarhus. Herfra styres en stor del af koncernens produktion af ventilationsaggregater.

Systemair blev grundlagt i 1974 på baggrund af en enkel produktidé; den runde kanalventilator, som har forenklet installationen af ventilationssystemer verden over. Konceptet er døbt “Den lige vej” og er ikke længere blot en produktidé, men hele vores forretningsfilosofi.


Systemair ventilator

Systemair har en bred vifte af ventilatorer til brug i forskellige applikationer fra boligbyggeri til små kontorer til hospitaler og store industrielle applikationer. Alle produkter i deres sortiment er blevet gennemtestet både i laboratoriet, boliger samt virksomheder for at imødekomme nuværende og fremtidige krav til lavt energiforbrug.

Alle produkter er også fremstillet til at overholde internationale miljøkrav.

Vores sortiment af ventilatorer fra Systemair: Boksvenitlatorer, aksialventilatorer, badeværelsesventilatorer, brand-og røgventilatorer, kunstofvenitlatorer samt tagventilatorer.

Køb Systemair produkter

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend rabatkode