Metro Therm varmepumper & vandvarmer

Metro Therm

Metro Therm – en god, dansk historie

METRO THERM’s produkter har været brugt i danske hjem i snart hundrede år. Teknologien er udviklet, testet og forbedret gennem generationer, og derfor fungerer vores varmtvandsbeholdere også upåklageligt den dag i dag – selv efter årtier på væggen i bryggerset. Den kompromisløse kvalitet i hver eneste, lille detalje har betydet, at masser af danskere i dag som en naturlig ting vælger et METRO THERM-produkt, når det varme vand bare skal komme helt uden problemer i de næste mange, mange år.

METRO THERM er Nordeuropas største producent af vandvarmere. De er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland og arbejder løbende på at udvikle og udvide vores produktprogram, så det passer til tidens – og fremtidens – krav.

Metro Therm vandvarmer

METRO THERM har produceret varmtvandsbeholdere til danske hjem i mere end 70 år. De er kendt hos samtlige danske installatører som den mest pålidelige og mest grundige producent på markedet, og de arbejder stadig på at udvikle beholdere, der kan levere masser af varmt vand til dig og din familie i årevis fremover.

Alle METRO THERM varmtvandsbeholdere er naturligvis mærket efter Energistyrelsens retningslinjer. Samme som man kender fra husholdningsapparater, køleskabe mv.

Hos BilligVentilation.dk kan du købe Metro EL-vandvarmereFjernvarmebeholdereCentralvarmebeholdere og Combivandvarmere til yderst konkurrence dygtige priser.

Metro Therm varmepumper

Varmepumper fra METRO THERM er den optimale løsning, hvis du vil have en varmeløsning til dit hjem, som både er superøkonomisk og miljøvenlig. Varmepumper henter varmeenergi direkte fra jorden eller fra luften udendørs. Selv ved meget lave temperaturer er der masser af energi at hente.

METRO THERM producerer varmepumper til jordvarmeanlæg, luft/vand-varmeanlæg og til genindvinding af overskudsvarme i brugsvand varmepumper. De har mange års erfaring i udvikling af varmepumper tilpasset det nordiske klima, så du kan være sikker på, at få en varmepumpeløsning der leverer varme året rundt, i alt slags vejr.

Alle varmepumperne ligger i energiklasserne A til A+++. Det er din garanti for en energivenlig og økonomisk varmepumpe.

Hos Billig Ventilation kan vi tilbyde Metro Therm varmepumper i serien METROAIR I og METROAIR F til nok Danmarks bedste priser.


Metro Therm


0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend rabatkode