Lindab ventilation

Lindab ventilationsløsninger

Lindab Ventilation leverer alt enkeltkomponenter til komplette indeklimaløsninger til ventilationsbranchen. De tilbyder et bredt udvalg af funktionelle, enkle og miljøvenlige ventilationsløsninger til erhvervsejendomme og boliger.

Deres kanalsystemer LindabSafe og LindabRekt er omfattende produktprogrammer bestående af rør og faconstykker i mange dimensioner og udformninger. LindabSafe er forsynet med gummitætningslister, som betyder tætte samlinger efter montagen, hvilket sikrer et lavere energiforbrug under drift af ventilationsanlægget. Desuden kan de tilbyde et omfattende tilbehørsprogram bestående af alle de produkter og hjælpemidler, som der er brug for til at konstruere et komplet kanalsystem.

Deres produktsortiment til indeklimaløsninger omfatter tre produktprogrammer – Luftbårne Systemer, Vandbårne Systemer og Akustik – der alle sigter mod at skabe et behageligt, sundt og produktivt indeklima.

Lindab tilbyder også værktøjer til design og beregning af ventilationsanlæg, klimasimulering og programmer til valg og simulering af armaturer og lyddæmpere. Kombineret med deres projektsupport har disse værktøjer til formål at gøre dit daglige arbejde lettere.

Køb Lindab produkter

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend rabatkode