Genvex ventilation

Genvex – Dansk når det er bedst

Genvex er en fleksibel og kompetent producent, som leverer ventilationsprodukter af højeste kvalitet. Deres seneste udvikling af ventilationsanlæg har resulteret i PASSIVHUS certificeringer.


Udvikling

I Genvex har de deres egen udviklingsafdeling som er placeret i Haderslev der hele tiden forbedrer og optimerer deres anlæg samt udvikler kommende produkter. De arbejder konstant med de nyeste teknologier på markedet, så ventilationsanlæggene lever op til markedets krav.


Indeklima

Et godt indeklima er lig med velvære og sundhed. Genvex ventilationsanlæg er designet til at optimere 2 vigtigste parametre – fugtighed og temperatur. Hvis man opnår den rette temperatur sikres komforten i boligen samt en lav fugtighed fjerner risikoen for problemer med skimmelsvamp.


Energi

I denne tid hvor vi snakker meget om globalopvarmning er det vigtigt for miljøet at vi spare på energien, derfor har de hos Genvex sat stort fokus på varmegenvinding og energioptimering. Ved hjælp af de nyeste teknologier på varmevekslere og de nyeste ventilator– samt styringsteknologi sikres den laveste mulige energiforbrug.


Velvære

For at opnå velvære er et af parametrene et sundt indeklima. Har du et dårligt indeklima i din bolig øger du risikoen for hovedpine, allergi og andre sygdomme. Hos Genvex er et godt indeklima blandt de vigtigste parametre når der designes ventilationsanlæg – det øger velværet!


Kombianlæg fra Genvex

Udover at sælge ventilationsanlæg tilbyder Genvex også kombianlæg, hvor ventilationsanlægget er integreret med en luft/luft eller luft/vand varmepumpe. Dette gør at du udover varmegenvinding også kan tilføje opvarmning af indblæsningsluften og opvarmning af brugsvandet.

Eksempel på et Genvex kombianlæg:

Genvex Combi 185 BP ventilationsanlæg med luft/vand varmepumpe.

Køb Genvex produkter

0
  0
  Kurv
  Kurven er tom!Gå til shop
   Calculate Shipping
   Anvend rabatkode